Om böckerna

Om det inte hade hänt

Han brast ut i skratt
”Ja du är rolig du, planerar för barn nummer fyra innan vi har hunnit få de tre första.”
Madde trivs verkligen med tillvaron. Hon har världens bästa pojkvän och de håller på att köpa sitt första hus. Livet leker, men lyckan visar sig kortvarig. Små saker inträffar som får stora konsekvenser.
Hur ska hon kunna gå vidare? Hur ska hon kunna lita på någon igen när den som betydde mest var den som svek?

Om det inte hade hänt är en fristående uppföljare till romanen Om inte Rasmus fått röda hund. Den här gången är det Madde som är huvudpersonen och händelseförloppet hamnar i ett helt annat ljus.

 

 

Om inte Rasmus fått röda hund

Hur hittade du mig?” frågade hon när de åter var inne i vardagsrummet.
De satt uppkrupna i soffan, ansikte mot ansikte. Hans knä var så nära hennes att de nästan snuddade vid varandra. Han lät det vara kvar. Han berättade hur han hade ringt runt och frågat efter en jurist. Hon brast i skratt.
”Jag har ringt till fyra Anders Eriksson och frågat efter en snickare. Fast jag fick inget
napp.”
book

När Madde smittats av röda hund insisterar hon ändå på att pojkvännen Anders ska åka på deras planerade semesterresa. Under den träffar han Sophia som nyligen blivit singel.Det som inte får inträffa händer ändå. Anders återvänder hem till Madde men kan inte glömma Sophia. Skulle de två kunna ha en framtid tillsammans trots sina olikheter? Han arbetar som snickare i Linköping, Sophia är jurist på ett revisionsbolag i Stockholm. En dag får han syn på henne igen av en slump – men han ser något mera också.

Berättelsen om Anders, Madde och Sophia handlar om tre människor i dagens Sverige, som inte har en aning om vilka överraskningar som väntar dem. Överraskningar som för alltid kommer att förändra deras liv.

 

Annons